Primii candidați Pro România Călărași: Meseșeanu, Chiriță, Petre

Pro România a validat candidaturile pentru președinția Consiliului Județean Călărași și pentru funcțiile de primar al municipiilor Călărași și Oltenița. Răzvan Meseșeanu va fi candidatul Pro România pentru Consiliul Județean Călărași, Alexandru Chiriță pentru Primăria Călărași și Petre Leonard Florin pentru Primăria Oltenița.

Răzvan Meseșeanu: “Biroul Executiv Național al PRO ROMÂNIA, Președintele Victor PONTA, au validat candidatura mea la funcția de Președinte al Consiliului Județean Călărași. Totodată au fost validați și colegii mei, candidați la funcțiile de primari pentru municipiile Călărași și Oltenita, Chiriță Alexandru și Petre Leonard Florin. Indiferent de situația din sondaje, o să considerăm că suntem capabili să atingem 100%! Sunt motivat de fiecare clipă din ultimii 30 ani în care golănia politică a șters pe jos cu bunul simț! Voi milita pentru ca această atitudine, total neproductivă pentru cei mai mulți dintre noi, să nu mai fie prezentă în societate.Sunt onorat să reprezint PRO ROMÂNIA într-o asemenea competiție!”

Alexandru Chiriță: Febra alegerilor agită spiritele în politica locală. Observ cu tristețe și îngrijorare cum toți actorii politici au agendele încărcate de sondaje, analize, alianțe, victorii, câștiguri, etc., dar majoritatea omit un singur aspect esențial atunci când afirmi că te gândești la binele obștesc: cetățeanul călărășean. Eu aștept cu interes o dezbatere publică a celor ce vizează funcții importante pentru a pune pe tapet realizările și nerealizărilor lor. Domnilor, lăsați deoparte calculele voastre cinice, lăsați combinațiile, aceste lucruri sunt de domeniul trecutului, aveți obligația să le aratați călărășenilor ce ați realizat în acești prea mulți ani în care, tot voi, ați condus destinele municipiului Călărași.

Petre Leonard Florin: “Oameni buni, daca iubiti OLTENITA trebuie sa-i lasam in plata Domnului pe cei doi primari care si-au batut joc de noi in ultimii 16 ani si sa ne gandim la viitorul prosper si modern, care depinde doar de noi.”

Unii au citit și asta: