Primul film la Cinema Călărași, de la începutul pandemiei (vezi trailer)

Vineri, 18 septembrie 2020, ora 17:00, cinematograful din Călărași își așteaptă iubitorii de film cu premiera filmului TENET.

John David Washington este noul Protagonist în filmul – spectacol semnat de Christopher Nolan, o poveste originală de acţiune şi Science Fiction. Înarmat cu un singur cuvânt – Tenet – Protagonistul luptă pentru supraviețuirea întregii omeniri călătorind printr-o lume crepusculară din spionajul internaţional a cărei acţiune se va desfășura dincolo de timpul real. Nu este călătorie în timp. Ci Inversiune.

Pentru a putea viziona un film, spectatorii trebuie să respecte măsurile și regulile minime ce se impun, în vederea reducerii impactului riscului de infecţie cu SARS-CoV-2 în conformitate cu prevederile ordinului nr. 3142/1495/2020:
* Masca este obligatorie la intrarea în sediul cinematografului și pe toata durata vizionării filmului;
* Persoanele care refuză purtarea maștii, sau nu o poartă corespunzător, nu pot intra în cinematograf;
* Dacă în timpul vizionării filmului există vreun spectator care nu poartă mască sau nu o poartă corect, se va întrerupe difuzarea filmului, și va fi reluată după evacuarea persoanei în cauză.
* La intrarea în cladirea cinematografului se va masura temperatura fiecărei persoane;
* Persoanele care refuză să le fie măsurată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii;
* Persoanele care prezintă simptomatologie de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală alterată) sau care au temperatura peste 37,30C, nu vor avea acces în incinta clădirii;
* Accesul în clădire și în sala de cinematograf precum și evacuarea, se vor face conform circuitelor stabilite de către organizator, cu respectarea distanțării fizice de 1,5 m.
* Se va respecta distanța de un scaun liber între spectatori (cu excepția minorilor sub 12 ani care pot sta lângă adultul însoțitor, un adult cu maxim 2 minori);
* Pentru evitarea aglomerării care se poate crea la intrarea în sediul cinematografului, accesul se va face cu o ora înainte de începerea difuzării filmului;

Unii au citit și asta: