in

La volan, fără permis de conducere

rut

Poliţişti rutieri desfăşoară zilnic, pe toate drumurile publice din judeţ, acţiuni menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, neregulile constatate fiind sancţionate potrivit legii.

Astfel, în ultimele trei zile, în timpul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au identificat mai multe persoane, care conduceau autovehicule, fără să posede permis sau în timp ce se aflau sub influenţa alcoolului, fiind cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite, pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

În ziua de 9 octombrie 2015, agenţi de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Plătăreşti au depistat, pe raza comunei, pe I. Florin, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În aceeaşi zi, Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dragalina au identificat în trafic, pe raza localităţii Dragalina, pe T. Gheorghe, de 46 ani, din localitate, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Concurs Naţional „Drepturile Omului şi Migraţie”

5 autovehicule implicate într-un accident. O persoană rănită uşor.