in

PRM: “Dezvăluirile pe care le vom face îl vor scoate din competiţie pe Traian Băsescu”

Florea Spirea PRM“Dezvăluirile pe care le vom face în următoarele zile îl vor scoate din competiţie pe Traian Băsescu” – a declarat, la Călăraşi, directorul organizatoric al Partidului România Mare, Florea Spirea.

PRMI-istul spune că în câteva zile pe piaţă vor ieşi documente comptroniţătoare la adresa lui traian Băsescu, care ar proba că acesta nu este străin de trafic de arme. Florea Spirea a mai declarat că preşedintele României are interese de afaceri cu oameni din PNL şi PSD pe platforma maritimă a Mării Negre, fiin implicat în afaceri cu petrol şi gaze lichefiate.

Amintindu-i-se că afirmaţiile sunt grave şi că nici imunitate parlamentară nu are, PRM-istul a insistat: “Da, ştiu ce declar. Nu sunt în stare de ebrietate şi sunt în deplinătatea tuturor facultăţilor mintale”.

Florea Spirea, care este şi consilierul lui Corneliu Vadim Tudor mai spune că preşedintele PRM are foarte mari şanse să intre în turul II al alegerilor pentru Preşedinţia României, pentru că este singurul politician îndreptăţit să vorbească despre corupţie, numele acestuia nefiind amestecat în vreun fel în astfel de scandaluri.