in

PRM vrea să ajute românii, din Parlamentul European


angela-balanAngela Bălan, candidată pe listele PRM pentru Parlamentul European a efectuat o vizită în judeţul Călăraşi, cu aproape două săptămâni înainte de alegerile europene din 7 iunie. Aceasta s-a întâlnit cu locuitorii satelor Mihai Viteazul şi Vlad Ţepeş, nu înainte de a se întâlni cu ziariştii din Călăraşi, într-o conferinţă de presă.

Fost senator în legislatura 2000 – 2004, Angela Bălan spune că este interesată, în viitorul mandat european de comisiile învăţământ şi egalitate de şanse şi că se va strădui ca fondurile europene pentru îmbunătăţirea învăţământului să ajungă în România. În momentul de faţă Angela Bălan este directorul Liceului bilingv Decebal, din Bucureşti.

PRM-iştii din Călăraşi cred că tandemul Vadim – Becali va fi unul câştigător, afişele de campanie electorală demonstrând acelaşi optimism: „Doi creştini şi patrioţi, vor scăpa ţara de hoţi.”

În altă ordine de idei, reprezentanţii PRM spun că adevăratul rezultat al alegerilor este viciat de fraude şi mită electorală – mijloacele prin care partidele aflate la guvernare de 20 de ani se menţin la putere.

Marius STROE | infoMuntenia.ro


Cu Rolls Royces-ul în magazin

Călăraşi | CAS nu mai are contract cu nici un cardiolog