PRO România Călărași și-a stabilit candidații pentru alegerile locale

Până la sfârșitul lunii februarie, organizația Călărași a partidului Pro România va stabili candidații la alegerile locale pentru toate funcțiile, anunță coordonatorul filialei, Răzvan Meseșeanu. În momentul de față, candidații sunt stabiliți pentru peste 85% din localitățile județului.

Meseșeanu nu a ascuns că se folosește în bătălia politică și de disensiunile existente în cadrul PNL și PSD. Încă din ultimul trimestru al anului trecut, Pro România aduce în conferințele de presă, viitori candidați pentru funcțiile din administrația publică locală.

În ultima conferință de presă, Pro România a prezentat un tânăr din Ileana, Răzvan Banu, care dorește să candideze pentru funcția de primar al comunei. Cu experiență în elaborarea de proiecte și administrarea unor fonduri private de milioane de euro, Răzvan Banu vrea să înlăture lipsa de alternativă politică din comuna Ileana: “Vreau să acord cetățenilor o șansă să aleagă pe cineva care să demonstreze că se poate. Consider că este o mare oportunitate și responsabilitate să candidez pentru funcția de primar al comunei Ileana.”

Fostul viceprimar al municipiului Călărași, Virgil Dumbravă, venit în partidul lui Victor Ponta, anul trecut în luna septembrie, spune că se bucură să vadă că în Pro România au venit mulți tineri care n-au mai făcut niciodată politică până acum. Dumbravă este de părere că tinerii trebuie să aibă un rol activ în politică și administrație.

Organizației de la Călărași a PRO România s-a alăturat și Gabi Șișman, fost șef al IPJ Călărași.

 

Unii au citit și asta: