Produse alimentare și de igienă, pentru persoane defavorizate din Călărași

Începând cu data de 17.02.2021, Primăria municipiului Călărași, prin Direcția de Asistență Socială, a început distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare și pachetele cu produse de igienă acordate categoriilor defavorizate ale populației, prin intermediul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 (POAD).

Distribuirea are loc la sediul Cantinei de Ajutor Social, din strada Prel. Dobrogei nr. 65, zilnic, între orele 09– 14.00.

Pachetele vor fi distribuite următoarelor categorii de beneficiari:
• 118 persoane (titulari și membri din dosarul de ajutor social). Persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție a primarului, dreptul la un venit minim garantat, conform Legii nr. 416/2001 cu modificările și completările ulterioare;
• 364 beneficiari (titulari și membrii familiei). Familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, conform Legii nr.277/2010, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ridicarea produselor se va face personal, în baza prezentării actului de identitate valabil și se vor elimina persoanele neeligibile la data distribuirii.

Unii au citit și asta: