Produsele comandate online de la Ikea pot fi preluate și din Constanța

TOM Constanța aduce noi branduri clienților, după extinderea centrului comercial.

Cea mai recentă deschidere este cea a lanțului suedez de mobilier IKEA, care a inaugurat, la sfârșitul lunii iunie, cel de-al treilea centru de colectare din întreaga țară, după cele din Brașov și Timișoara.

Noul centru de colectare IKEA se întinde pe o suprafață de 942 de metri pătrați, iar de aici clienții din Constanța ai retailerului scandinav, dar și cei din județele învecinate, au posibilitatea să ridice produsele comandate online.

Totodată, aceștia vor avea în curând la dispoziție și puncte digitale de comandă, unde își vor putea configura mobilierul, vizualiza ansambluri de bucătării sau dormitoare, iar în viitorul apropiat, în acest pick-up point va fi inaugurat chiar și un showroom de mici dimensiuni.

„Faptul că IKEA a ales TOM Constanța pentru a-și deschide cel de-al treilea centru de colectare al său din țară confirmă că suntem un partener de încredere pentru marii retaileri. Procesul nostru de dezvoltare nu se va opri aici. Și alte branduri consacrate ni se vor alătura în scurt timp, iar noi vom continua investițiile”, a declarat Cosmin Mihăiță, Marketing Manager al Catinvest.

Despre Catinvest Eastern Europe

Catinvest Eastern Europe, cu sediul central la București și parte a grupului francez Catinvest, deține și operează 6 centre comerciale din România, Ungaria și Cehia, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 275.000 de metri pătrați. Pe piața locală, Catinvest Eastern Europe a intrat în anul 2003 și are în proprietate centrele comerciale Esplanada și Orhideea din București, Tom din Constanța și Electroputere Parc din Craiova. În total, grupul francez deține și operează peste 500.000 de metri pătrați în Franța și Europa de Est.

Unii au citit și asta: