Profesori din Călărași, implicați în proiectul Teach Tech League

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pe 7 septembrie 2021, a fost finalizat proiectul ”TECH TEACH LEAGUE”, organizat de asociația ”Școala de Valori”.
Propus și finanțat de TenarisSilcotub și implementat de „Școala de Valori” – organizație non-guvernamentală specializată în educație cu experiență de peste 10 ani în domeniu – programul s-a derulat pe parcursul anului școlar 2020-2021.

La activitățile desfășurate în perioada 05.11.2020 – 22.06.2021, au participat și trei profesori din Liceul Danubius din Călărași: Drăgan Emilia, Ispir Mirela și Cișmașu Florin.

La finalul programului, profesori de la licee tehnice din Sălaj, Călărași și Câmpina şi-au dezvoltat competenţe pe palierul digital şi au aprofundat metode noi de predare și îmbunătățire a relației cu elevii, în cadrul proiectului Tech Teach League.

Proiectul Tech Teach League a fost sponsorizat de Tenaris Silcotub și a avut menirea de a îi sprijini pe dascăli în activitatea educațională, prin expunerea de metode și tehnici de predare creativă, scopul fiind dezvoltarea atât la nivel personal, cât și profesional.

Tenaris Silcotub se implică în continuare în susținerea învățământului tehnic din Liceului Danubius, prin furnizarea de materiale și soft-uri necesare domeniului tehnic, dar și prin acordarea de burse elevilor Liceului ”Danubius” Călărași în anul școlar 2021-2022.

Unii au citit și asta: