PROGRAM CINEMA Călăraşi 17 oct – 27 nov

Parcul central, Str. Independenţei, nr. 20

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D):
8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani
Nu se efectuează rezervări.
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.

Informaţii:
– tel: 0242-312800
– site: www.culturalcl.ro

1-inainte sa adorm

1.
Înainte să adorm (2D)
17 – 23 octombrie
Orele: 17,00; 20,00

Regia: Rowan Joffe
Cu: Nicole Mary Kidman, Colin Firth, Mark Strong
Gen film: mister, thriller
Durata: 92 minute
Premieră în Romania
Bazat pe lăudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul lui Christine Lucas, o femeie ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineaţă, ea se trezeşte fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut. Cu ajutorul unui jurnal, încearcă zi de zi să descopere informaţii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsă că un sumbru mister îi întunecă existenţa.

 

2-eliminati mesagerul

2.
Eliminaţi mesagerul (2D)
24 – 30 octombrie
Orele: 17,00; 20,00

Regia: Michael Cuesta
Cu: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead,
Rosemarie DeWitt, Robert Patrick
Gen film: thriller
În anii ’90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susţinut de soţie şi copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o şi a făcut-o publică. Însă, când cei de la CIA şi jurnaliştii rivali l-au făcut ţinta unei campanii prin care se urmărea defăimarea sa, şi-a dat seama că trebuie să lupte din greu pentru a-şi apăra familia şi reputaţia.

3-coarne

3.
Coarne (2D)
31 octombrie – 6 noiembrie
Orele: 17,00; 20,00

Regia: Alexandre Aja
Cu: Daniel Radcliffe, Juno Temple
Gen film: dramă, fantastic, thriller
Durata: 123’
Premieră în România
Ignatius Martin Perrish, fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, are parte de o viaţă îndestulată şi plină de privilegii şi vrea să se însoare cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Când Merrin este violată şi ucisă cu brutalitate, Ignatius devine principalul suspect al poliţiştilor însărcinaţi cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă şi furie neputincioasă pe tânăr. La un an de la moartea lui Merrin, Ignatius se trezeşte după o noapte de beţie cu două protuberanţe dureroase pe cap şi darul de a-i face pe cei din jur să-şi mărturisească cele mai ascunse secrete.

 

4-BOXTROLI

4.
BoxTroli (animaţie 3D)
31 octombrie – 2 noiembrie şi 7 – 9 noiembrie
Vineri orele: 12,30
Sâmbătă şi Duminică orele: 10,30; 12,30

Premieră în România
Regia: Anthony Stacchi, Graham Annable
BOXTROLI este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

 

5-john-wick

5.
John Wick (2D)
7 – 13 noiembrie
Orele: 17,00; 20,00

Regia: Chad Stahelski
Cu: Keanu Reeves, Willem Dafoe, Ian McShane
Gen film: acţiune, thriller
Un ex-asasin se va răzbuna pe gangsterii care i-au luat totul…

 

6-saga vikingilor

6.
Saga vikingilor (2D)
14 – 20 noiembrie
Orele: 17,00; 20,00
Regia: Claudio Fäh
Cu: Tom Hopper, Ed Skrein
Gen film: acţiune, thriller
Premiera in Romania
14.11.2014
Un grup de războinici vikingi este părăsit pe un teritoriu inamic după ce nava li se scufundă din cauza unei teribile furtuni. Eroii au o singură şansă, retragerea într-o aşezare a semenilor lor, Danelag, doar că drumul spre aceasta trece printr-o regiune necunoscută. Călătoria lor se va transforma într-o cursă pe viaţă şi pe moarte, căci un duşman de moarte îşi va trimite cei mai viteji soldaţi pentru a scăpa o dată pentru totdeauna de ameninţarea vikingă. Siguri că o confruntare faţă în faţă nu are sorţi de izbândă, vikingii trebuie să-şi regândească strategia pentru a scăpa de pericol…

 

7-automata

7.
Automata (2D)
21 – 27 noiembrie
Orele: 17,00; 20,00

Regia: Gabe Ibáñez
Cu: Antonio Banderas
Gen film: SF
Acţiunea filmului este plasată la 50 de ani în viitor şi îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializată în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboţi capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecinţe profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveşte este mai complexă decât creaţia oricărui tip de robot sau maşinărie.

Unii au citit și asta: