Programul concertelor la Festivalul “Flori de Mai” Călăraşi

andreea-balan

Anul acesta, în timpul Festivalului Naţional de muzică uşoară „Flori de Mai” de la Călăraşi, recitalurile şi concertele vor fi organizate atât pe scena din faţa Consiliului Judeţean Călăraşi cât şi în sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Administraţie „Barbu Ştirbei”.

Festivalul debutează joi, 22 mai, cu secţiunea „Floricele pe câmpii” pentru copiii cu vârste între 6 şi 16 ani, anunţă directorul Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, Alina Jipa.

Intepreţii cu vârste între 17 şi 35 de ani vor participa la secţiunea „Flori de Mai”, începând cu data de 24 mai.

În afara concursului au fost invitaţi să delecteze publicul o serie de artişti naţionali dar şi din străinătate. Astfel, concertele se vor derula pe două scene: una în faţa Consiliului Judeţean Călăraşi, cealaltă în sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Administraţie „Barbu Ştirbei”. Programul concertelor este următorul:

– 22 mai: Sala de spectacole – Tavi Colen, Matteo, Andrea Antonescu

– 23 mai: Sala de spectacole – Andreea Bălan, Nicole Cherry, Pavel şi Cleopatra Stratan.
Scena din faţa CJ Călăraşi: Andreea Antonescu şi Pepe (ora 20:30)

– 24 mai: Sala de spectacole – Pepe, Francesco Napoli, Proconsul.
Scena din faţa CJ Călăraşi: Direcţia 5, Mihai Trăistariu (ora 21,30)

– 25 mai: Sala de spectacole – What`s Up, Marcel Pavel
Scena din faţa CJ Călăraşi: Keo şi Skizzo Skillz (ora 21,00)

Intrarea pentru spectacolele care vor avea loc în sala Centrului de Cultură „Barbu Ştirbei” se va face contra cost, pretul unui bilet de intrare la Festivalul ,,Flori de Mai” fiind de 5 lei. Biletele se pot procura la casutele albastre din oras, dupa urmatorul program: Casuta de bilete din fata salii ,,Barbu Stirbei,, are program intre orele 08:00 – 12:00 iar Casuta de bilete din zona Big are program intre 15:00 – 20:00. In zilele de festival se pot gasi bilete si in foaierul Centrului Cultural.

Unii au citit și asta: