Transportatorii din Călăraşi acuză abuzurile ARR. 40 de autocare şi microbuze au ieşit în stradă (Galerie Foto)

Protest transport Calarasi

Transportatorii care operează transport public de persoane pe ruta Călăraşi – Bucureşti protestează, astăzi, împotriva unei decizii calificate drept frauduloasă a Autorităţii Rutiere Române (ARR) prin care firmele de transport din Călăraşi au fost împiedicate, abuziv, să funcţioneze normal.

Aproximativ 40 de mijloace de transport, autobuze, autocare, microbuze au ieşit într-un marş de protest pe străzile municipiului Călăraşi, până la Prefectură.

“Nu vom fi huligani, nici membri de partid.Vom fi transportatori! Nu vom protesta impotriva vre-unui partid ci impotriva hotiei şi incompetentei. Iesim in strada, cerand ceea ce ni se cuvine,ceea ce am castigat legal,ceea ce anumite institutii ale statului au incetat sa ne mai ofere: Incredere, Demnitate si Justiţie. Nu va fi o manifestaţie pro sau contra-opozitiei. Vom protesta contra celor ce ne ignora si ne incalca drepturile!

Solicitam institutiilor abilitate sa verifice modul in care s-a desfasurat atribuirea electronica aferenta transportului interjudetean de pasageri dar si persoanele ce se fac responsabile de gestionarea acesteia.”
Din respect pentru calatori, nu va fi afectata activitatea de transport si nu va fi intrerupta activitatea autogarii.” – a declarat unul dintre organizatorii mişcării de protest.

 

 

 

Citiţi mai multe detalii despre nemulţumirea transportatorilor: Transportatorii din Călăraşi acuză A.R.R. că avantajează, fraudulos, o firmă din Bucureşti

 

.

Unii au citit și asta: