Protest la Liceul Mihai Eminescu din Călăraşi

protest Mihai Eminescu

Curtea Liceului Mihai Eminescu din Călăraşi s-a umplut în această dimineaţă cu elevi nemulţumiţi de schimbarea din funcţie a directorului Constantin Mitra.
Tinerii care au ieşit să-şi strige nemulţumirea într-un protest spontan spun că nu înţeleg de ce să fie schimbat directorul Mitra din moment ce acesta s-a remarcat prin rezultate profesionale deosebite.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

 1. Daca protestul a fost ORGANIZAT asa de…spontan, cum de profesorii au permis absenta de la ore? E o mare magarie sa implici copii in chestiile astea politice!

 2. D.D , eu am fost elev acolo si il cunosc pe omul acela ( Mitra ) , este un om de nota 10 , si stie ce avea/are de facut in privinta conducerii liceului. A atras fonduri catre liceu , cum nu a adus alt director pana acum. Modernizarea liceului, construirea noii sali de sport crezi ca s-au facut pe banii tai ? sau ai mei ? Nu !

  Asa ca mai treci pe la scoala . Multumesc

 3. Motivele reale:
  1. Neinvitarea unor politruci fără nici un merit la inaugurarea sălii de sport.
  2. Neafilierea la nici un partid politic.
  3. Neparticiparea masivă la propaganda electorală a USL mascată sub sărbătorirea zilei de 1 Decembrie.
  4. Un dialog deficitar (adică nu-i pupă-n dos) cu ISJ.

  Ce urmăreşte ISJ:
  1. Intimidarea oricărei manifestări personale în afara cadrului politic trasat de USL.
  2. Un exemplu clar de: „noi facem orice vrem” prin demiterea unei competenţe unanim recunoscute de cadrele didactice cu conştiinţă şi valoare. Demiterea unui PDL-ist ar fi creat prea multe valuri, aşa că s-au orientat spre cel mai capabil şi competent director, spre nenorocul lui neafiliat politic – singurul dintre cei controlaţi.
  3. Instaurarea unui climat de teroare arătând că pot distruge pe oricine. Dovada este faptul că va fi adusă politic o impostoare de la alt liceu, inferior. Cadrele de la Eminescu este clar că sunt solidare cu Mitră, dar nu se pot manifesta din cauza fricii de măsuri punitive declanşate de această Ana Pauker a învăţământului călărăşan. Nimeni nu crede în obiectivitatea unui concurs organizat de ISJ.

  Prin toate acestea ISJ Călăraşi dovedeşte că este o structură politică opresivă, că nu promovează valorile umane , că nu reprezintă prin moralitate decât un exemplu negativ de oportunism şi arivism politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*