in

Campanie PSD: Ecaterina Andronescu caută voturi prin Călăraşi

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (6)

Duminică, 27 aprilie, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al educaţiei, actual candidat pentru Parlamentul European, era aşteptată la sediul PSD încă de la 9, dimineaţa. Nu mai văzuse sediul social-democraţilor atâta popor la „partid” cam de pe vremea când Oana Mizil se fotografia călare pe porc prin judeţul Călăraşi.

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (2)

Pe la 11 fără un sfert a venit şi doamna fost ministru. Îmbrăcată la albastru, avându-l la dreapta sa pe proaspătul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dan Bebe Cristodor, Ecaterina Andronescu a salutat colegii de partid care o aşteptau pe trepte a intrat in sediu a stat 3 minute şi a pornit la baie de mulţime.

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (3)

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (4)

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (5)

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (7)

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (8)

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (11)

PSD alegeri campanie electorala Calarasi

Alai de PSD-işti cu state vechi şi social-democrate în colanţi sexy, au pornit, cu Ecaterina Andronescu în frunte, către Piaţa Orizont. Nu prea au zăbovit pe drum. Tinerii au împărţit pliante pe care scria „Continuăm USL”.

La Piaţa Orizont, pe PSD-işti nu-i aştepta nimeni cu pâine şi sare ori ropot de aplauze. Un bătrân i-a luat la rost şi i-a întrebat de ce nu au micşorat TVA-ul mărit de Băsescu. Un alt pensionar îi repeta colegului de băncuţă: „Au venit cerşetorii de voturi, au venit hoţii…”

Domna Cati i-a îmbunat pe oameni, le-a zis că o să fie şi bine… Nu a zis nimic de Parlamentul European, de agenda UE, uniunea bancară şi troica. Oamenii nu păreau interesaţi de Uniunea Europenă. Ei vorbeau de pensii, de salarii, taxe împovărătoare şi politicieni mincinoşi.

PSD Calarasi alegeri europarlamentare (1)

În definitiv… speranţa moare ultima: tinerii consilierii judeţeni PSD, Marius Sbârcea şi Sorin Vrăjitoru, cred încă un lucru cu tărie: “USL trăieşte”. Asa ne duce cu gândul la bancul cu bunicul mort de mult al lui Bulă, dar împăiat şi pus în geam pentru pensie. Chiar dacă nu mai e… USL e bun de adus voturi. Încă.