PSD Călăraşi a trimis ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Tulcea

Marţi, 27 iulie, convoiul de ajutoare pentru sinistraţii de la Ceatalchioi (jud. Tulcea) a ajuns la Tulcea.

Secretarul executiv al social-democraţilor călărăşeni, Virgil Diaconu, însoţit de alţi 6 colegi de partid s-au deplasat la Tulcea unde au lăsat în grija colegilor de la PSD Tulcea cele 4 tone de ajutoare constând în produse de îmbrăcăminte, alimente, produse de uz casnic, veselă.

La sediul PSD Tulcea, Virgil Diaconu s-a întreţinut preţ de câteva zeci de minute cu liderul organizaţiei judeţene, deputatul, Horia Teodorescu, secretarul organizaţiei judeţene, Andaluzia Luca precum şi cu alţi membrii ai organizaţiei locale. „Am strâns, cu ajutorul membrilor PSD Călăraşi şi nu numai, toate aceste produse pentru cetăţenii năpăstuiţi de soartă de la Ceatalchioi. Am adus deocamdată în două dubiţe doar 4 tone de materiale constând în îmbrăcăminte, alimente, veselă, absolut necesare în primă fază pentru aceşti oameni. Restul, constând în mobilă şi alte produse vor ajunge pe parcurs, pe măsură ce se vor retrage şi apele din casele şi gospodăriile celor afectaţi de inundaţii. Am venit cu mesajul de bine transmis şi de preşedintele PSD Călăraşi, Oana Niculescu Mizil care rămâne alături de aceşti sinistraţi” a declarat, printre altele, secretarul executiv, Virgil Diaconu la întâlnirea cu colegii săi din Tulcea.

Şi reprezentanţii PSD Tulcea au salutat iniţiativa colegilor de la Călăraşi. „Ne onorează acest efort al colegilor noştri de la PSD Călăraşi. Le mulţumesc în numele meu, al colegilor dar mai ales al oamenilor care si-au pierdut agoniseala de-o viaţă în urma acelor inundaţii. Vom duce aceste ajutoare la Ceatalchioi şi le lansăm încă de pe acum invitaţia colegilor noştri de la Călăraşi să fie alături de noi atunci când vom transporta aceste ajutoare. Apreciem solidaritatea manifestată de doamna preşedinte Oana Niculescu Mizil şi noua sa echipă de la PSD Călăraşi” a declarat liderul PSD Tulcea, deputatul Horia Teodorescu.

Din delegaţia călărăşeană au mai făcut parte, printre alţii şi liderii organizaţiilor de seniori, Virginia Gaiţă şi Gheorghe Filea.

Unii au citit și asta: