PSD Călărași: Soluții pentru Drajna și critici pentru administrația de la Călărași

Deși numirea lui Iulian Iacomi la cârma organizației județene Călărași a PSD a dus la speculații că acesta ar viza funcția de președinte al Consiliului Județean, liderul social-democrat nu a dorit să fie tranșant vis-a-vis de subiect. Președintele PSD Călărași a mărturisit că este prematur să vorbim de alegerile locale, când toate eforturile ar trebui depuse pentru mobilizarea în vederea câștigării alegerilor europarlamentare.

Tot Iulian Iacomi a dat o veste bună directorilor de la instituțiile deconcentrate din județul Călărași. Șeful PSD spune că după o evaluare a activității acestora, n-au fost identificate motive care să impună schimbarea lor din funcții.

Deputatul PSD, Sorin Vrăjitoru, se arată interesat, în continuare de subiectul trecerii căii ferate de la Drajna, din cauză căreia traficul auto este blocat de foarte multe ori pe DN21. Parlamentarul, prezent în ultima conferință de presă a PSD, a anunțat că proiectul realizării unui pasaj peste/sub calea ferată se află la CNAIR în vederea întocmirii studiului de fezabilitate. Studiul ar putea fi gata până la jumătatea anului, Sorin Vrăjitoru arătându-se optimist în legătură cu șansele acestui proiect.

Prezent în conferința de presă a PSD, președintele Organizației Municipale s-a arătat foarte critic la adresa administrației liberale a municipiului, trimițând mai multe săgeți către primarul Daniel Ștefan Drăgulin. Marius Dulce s-a arătat contrariat de faptul că se cheltuiesc 90 de miliarde pentru modernizarea a puțin peste 800 de metri din strada Nicolae Titulescu, în timp ce cartiere întregi sunt scufundate în mocirlă. Fost viceprimar al municipiului Călărași, în perioada 2012-2016, Marius Dulce a apreciat că banii care se cheltuiesc pentru strada Nicolae Titulescu puteau fi folosiți pentru asfaltarea mai multor străzi din Călărași.

O figură nouă la PSD Călărași este deputatul Cristian Sefer, care a ales să părăsească partidul lui Traian Băsescu pentru a se alătura social-democraților, unde, spune el, a găsit înțelegere pentru sprijinirea unor proiecte pentru îmbunătățirea condițiilor de trai pentru unele comunități din județul Călărași.

 

Unii au citit și asta: