PSD Călăraşi tot nu ştie cu cine merge la Parlamentare

Nici până astăzi PSD Călăraşi nu cunoaşte numele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, deşi se aştepta ca USL Călăraşi să poată prezenta, public, lista de candidaţi odată cu susţinerea mitingului de pe Naţional Arena din seara zilei de 18 octombrie.

Chestionat asupra problemei legate de neanunţarea candidaţilor PSD pentru alegerile din decembrie, secretarul executiv al PSD Călăraşi, Răzvan Meseşeanu, a recunoscut că acest lucru reprezintă „o mare ruşine, o palmă pe care organizaţia de la Călăraşi o încasează meritat din partea Centrului.”

Meseşeanu crede că această situaţie arată modul în care a performat structura de conducere de la Călăraşi, a PSD, în ultimii doi ani. Secretarule executiv al PSD Călăraşi s-a arătat, însă, sigur că noul preşedinte al organizaţiei judeţene, Dan Şova, va reuşi să îndepărteze ce nu funcţionează în cadrul partidului, astfel încât filiala social-democrată de la Călăraşi să aibă din nou rezultate electorale notabile.

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. Cu cvne crtezi ca va performs Sova de la Olt? Va transmite ordinele prin televizor de la emisiunile din fiecare seara sau va continua sa-si ceara scuze evreilor pentru incultura sa. Probabil ca sef o sa fie un PDL-ist, Danierl Florea. Sper sa ai puterea sa taci cand te conduce un pdlist. Te rog nu-ti mai da demisia ca ramane sa conduca partidul Mizdrache si apa-canal. Vai mama ta de reformator. Cred ca e mai bine sa dai cu insecticid cum zicea Dragnea candva. Ai si tu treba pe la Kaufland?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*