Radio Voces Campi Călăraşi împlineşte 21 de ani

radio voces campi

Miercuri, 1 octombrie, Radio Voces Campi implineste 21 ani de când emite în judeţul Călăraşi.
Radio Voces Campi a fost fondat, în urmă cu 21 de ani, de către jurnalistul Aurel David. În urmă cu 10 ani, Radio Voces Campi a intrat pe un nou făgaş de dezvoltare după ce omul de afaceri Petre Marian Miluţ a hotărât să investească în mass-media locală.
Voces Campi a devenit un reper obişnuindu-şi ascultătorii cu muzică de calitate şi cu ştiri prezentate imparţial şi în timp real.
Radio Voces Campi face parte din trustul media al Romerica International, alături de cotidianul Observator de Călăraşi.

Omul de afaceri Marian Petre Miluţ, cel care, în urmă cu zece ani, a preluat Radio Voces Campi, a oferit, pentru cotidianul Observator de Călăraşi, o declaraţie referitoare la Radio Voces Campi:

„Radio Voces Campi a fost întotdeauna o atracţie pentru Călăraşi, pentru cei de aici şi pentru cei care au trecut prin municipiul nostru. Sunt atâtea personalităţi care au vorbit la Radio Voces Campi, de la preşedinţi de ţară şi până la miniştri.

Foarte multe personalităţi au fost la Radio Voces Campi şi s-au purtat dialoguri extrem de frumoase şi de plăcute în ultimii 15 ani, dar mai ales, după ce noi l-am cumpărat şi l-am refăcut, am investit destul de mult în modernizarea acestui post de radio.

Din păcate, nu am putut să refacem sediul de acolo, dar cât de cât s-au creat nişte condiţii, şi iată că au trecut atâţia ani şi nu s-a mai făcut alt post de radio care să aibă condiţiile şi continuitatea pe care le are Radio Voces Campi. Şi asta în primul rând se datorează tuturor celor care au trecut pe acolo, adică a oamenilor care au lucrat în acest radio şi care până la urmă au dat informaţii călărăşenilor.

Este singurul post de radio şi este singurul instrument media pe care Călăraşiul îl are la dispoziţie dacă vrea să transmită ceva în regim de urgenţă. El a furnizat informaţii, el a fost în timp real lângă cetăţeni.

Dacă adăugăm faptul că am extins acest post de radio şi la Olteniţa şi am reuşit să intrăm şi în casele olteniţenilor, atunci înseamnă că am adus un argument în plus pentru existenţa acestui post de radio, iar la 21 de ani nu pot să spun decât viaţă lungă de aici încolo şi tuturor celor care sunt acolo şi lucrează să le mulţumesc pentru ceea ce au făcut şi să le doresc să ducă mai departe această muncă, ce nu este deloc uşoară.

Oamenii nu au bani ca să plătească existenţa acestui post de radio, în mare parte l-am susţinut prin forţe proprii, dar până la urmă suntem mulţumiţi că am făcut un lucru social foarte bun.

Radio Voces Campi şi ‘Observator de Călăraşi au fost alături în ultimii zece ani la aproape toate evenimentele care au fost în Călăraşi, neîntrerupt.

Mulţi au crezut că este o chestiune de conjunctură şi că vor dispărea. Sunt ziare şi radiouri importante care au dispărut şi totuşi, noi aici, într-un capăt de ţară şi de lume, funcţionăm, mergem mai departe şi creăm caractere pentru că atât Radio Voces Campi, cât şi Observator de Călăraşi au creat caractere. Dacă ne gândim că Radio Voces Campi este fratele mai mare al Observatorului de Călăraşi, care face 21 de ani, este un mare lucru.

Le recomand tuturor călărăşenilor să se apropie cât mai mult de acest post de radio pentru că, în fapt, el aduce în timp real ceea ce se întâmplă în Călăraşi. Celor de la radio ca să se apropie cât mai mult de viaţa cetăţenilor, iar tuturor călărăşenilor le recomand să asculte cu toată dragostea şi cu toată înţelegerea acest post de radio, unde s-au format atâţia oameni. Eu cred că a venit vremea să cerem tuturor călărăşenilor respect pentru Radio Voces Campi şi pentru oamenii care lucrează acolo. Respectaţi Radio Voces Campi!”

Unii au citit și asta: