“Râu de lacrimi”, de la Karym VIDEO

Karym a lansat videoclipul noului single “Râu de lacrimi”, o piesă despre iubire și suferință. În clip își face aparitia și Celia, prietena artistului în viața de zi cu zi.

Videoclipul piesei “Râu de lacrimi”, în regia lui Daniel Libeg, reușește să surprindă în imagini povestea unei femei sexy și frumoase, dar mai puțin statornică într-o relație. Karym este băiatul real al zilelor noastre care se confruntă cu o relație destul de tumultoasă alături de partenera sa.

În clip își face aparitia și Celia, prietena artistului, care joacă rolul de fată bună și îl salvează pe Karym din ghearele himerei care nu îl merită. Rolul “fetei rele” este jucat de o altă bună prietenă a artistului, Larisa Judele, de profesie fitoterapeut.

“Mi-a plăcut piesa imediat ce am auzit demo-ul în studioul Fly Records, am simțit că este o piesă care îmi pune în valoare vocea și că mă reprezintă. Ideea clipului îmi aparține, este puțin diferit față de restul clipurilor mele… și mă bucur că rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/videoclip/karym-rau-de-lacrimi/

Unii au citit și asta: