Răzvan Meseșeanu – coordonator al Pro România Călărași

Răzvan Meseșeanu, fostul viepreședinte demisionar al PSD Călărași a devenit membru al partidului format de fostul premier Victor Ponta. Răzvan Meseșeanu a fost prezentat într-o conferință de presă de către secretarul executiv al Pro România, Constantin Iacov și de prim-vicepreședintele Nicolae Bănicioiu.

“După o perioadă de liniște, de regândire a viitorului politic, am meditat și am ales fiu PRO, în ciuda mai multor oferte care mi s-au făcut.”- a declarat Răzvan Meseșeanu, prezentat de către liderii Pro România drept coordonator al organizației de la Călărași, alături de Cosmin Dragomir.

Structura de conducere a organizațiilor Pro România, în toată țara, se va realiza după alegerile europarlamentare. Proaspăt venit în Pro România, Meseșeanu a mărturisit că important nu este numărul membrilor de partid ci al celor care votează.

Prim-vicepreșesintele Nicolae Bănicioiu le-a urat succes în campania electorală proaspeților colegi de la Călărași, amintind că-i așteaptă “o perioadă grea, o luptă inegală, cu un PSD bogat în resurse și Pro România, un partid bogat în idei.

Unii au citit și asta: