Răzvan Meseşeanu (PSD) vrea să candideze pentru Camera Deputaţilor

Prim-vicepreşedintele PSD Călăraşi, Răzvan Meseşeanu, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare de anul acesta.

Meseşeanu a declarat pentru portalul de ştiri infoMuntenia.ro că demersul său va trebui să obţină şi acceptul conducerii PSD, care urmează să evalueze propunerea alături de alte variante.

Răzvan Meseşeanu a mărturisit că doreşte să se implice mai mult în politica locală şi naţională şi vrea ca în Parlamentul României să fie reprezentant al călărăşenilor şi organizaţiei PSD Călăraşi şi nu a cercurilor de interese care au compromis clasa politică naţională.

Răzvan Meseşeanu are 45 de ani, doi copii şi o firmă de servicii în domeniul protecţiei muncii iar din punct de vedere politic s-a remarcat prin refuzul de a face compromisuri, ceea ce a dus la situaţia ca de multe ori acesta să fie văzut ca o oaie neagră a organizaţiei PSD Călăraşi.

Meseşeanu a fost dezaprobat de mulţi din colegii săi din PSD când a îndrăznit să critice regimul autoritar de conducere impus de Doru Ioan Tărăcilă dar şi în momentul în care a refuzat să mai ocupe funcţia de viceprimar când primarul de atunci, Nicolae Dragu, a încercat să transforme mandatul său într-o funcţie decorativă, fără posibilitatea de a participa la actul de decizie din Primăria Călăraşi.

Ultima ispravă non-conformistă a PSD-istului Răzvan Meseşeanu a avut loc în luna mai a acestui an, când a anunţat că în situaţia în care foştii PDL-iştii cu funcţii vor fi primiţi în PSD, împotriva convingerii sale că aceştia nu au ce căuta în partid, el este pregătit să renunţe la activitatea politică.

Unii au citit și asta:

5 Comentarii

  1. Alt fraier care asteapta sa-i vina si lui randul. pai USL-ul a facut atatea compromisuri pentru a ajunge la guvernare, incat are obligatii mai mari decat locurile din parlament. Cine stie cine va fi parasutat la Calarasi, cum a fost Nicolaescu (PNL) ,si fraierii locali au ramas cu buza umflata.

  2. Meseseanu ar fi chiar un deputat bun pentru Calarasi. Sa vedem daca PSD va promova oameni capabili si integri ori va merge tot pe mana dinozaurilor.

  3. mariane, ia zi mi numele tau adevarat sa vad daca mai au curaj sa i spui dn Meseseanu ca este “fraier” …dar in fata

  4. Mariane ia spune-ne numele tau întreg sa vedem dacă îți mai permiti sa ii spui Dn Meseseanu “fraier” …dar in fața!

  5. Eu cred ca Razvan poate sa ne reprezinte in parlament. Activitatea profesionala,politica,familia si mai ales consecventa in comportament il recomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*