Răzvan Meseşeanu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Călăraşi

Răzvan Meseşeanu, fost viceprimar al municipiului Călăraşi, consilier local şi vicepreşedinte al organizaţiei municipale Călăraşi a Partidului Social Democrat şi-a înaintat demisia din funcţia politică, anunţă preşedintele organizaţiei Ştefan Ion.

Meseşeanu a anunţat că-şi va da demisia din funcţia de vicepreşedinte, încă din timpul conferinţei judeţene a PSD Călăraşi (30 mai 2010), după ce, în urma votului, numele nu său nu s-a mai regăsit în structura de conducere a organizaţiei judeţene.

Dealtfel, demisia lui Răzvan Meseşeanu a fost înregistrată la secretariatul PSD, încă din data de 31 mai 2010.Meseşeanu a anunţat că pentru funcţia de consilier municipal pe care o ocupă se pune la dispoziţia organizaţiei municipale, solicitând un vot de încredere. În funcţie de acesta, Meseşeanu îşi va putea sau nu păstra funcţia de consilier municipal ales.

Deputatul Oana Niculescu Mizil, noul preşedinte al organizaţiei judeţene Călăraşi a PSD, a comentat hotărârea lui Meseşeanu: „Este un gest de onoare. Îl respect ca om politic pe domnul Meseşeanu, eu zic să se mai gândească.”

Unii au citit și asta: