Remiză pentru Dunărea Călărași, în meciul cu Dinamo. Ce crede Dan Alexa

Luni, 22 octombrie 2018, într-un meci care a contat pentru etapa a 12-a a ligii I Betano, Dunărea a produs surpriza încheind la egalitate, 1-1, duelul cu Dinamo, în Ştefan cel Mare.

Antrenorul Dan Alexa a declarat după meci că este mulţumit de rezultat, susţinând că elevii săi putea obţine mai mult dacă ar fi abordat jocul cu mai mult curaj.

„Am controlat mijlocul terenului până să primim golul egalizator. Mircea Rednic a riscat introducând al doilea atacant şi am avut superioritate în multe momente „3 contra 2”, pe zona centrală. Am primit gol dintr-o execuţie, o greşeală de marcaj. Îmi felicit jucătorii pentru că au evoluat cu multă determinare. Dinamo putea înscrie golul 2 pe finalul meciului. Au avut ultimele 10 minute în care ne-au presat, am avut şi şansă la acea ocazie foarte mare dar sunt mulţumit. Am întâlnit un Dinamo în care Mircea Rednic a reuşit să dea un refresh. Se aşteptatu să câştige.” a spus Alexa. Acesta a continuat „Mă mulţumeşte acest egal pentru că am avut o deplasare grea în Ştefan cel Mare. Poate cu mai mult curaj, am fi obţinut mai mult”.

Dunărea a deschis scorul în minutul 22 prin Ndiaye Mediop, care i-a ridiculizat pe Mezague şi Penedo. Dinamo a egalat în minutul 56 prin Daniel Popa, intrat la pauză în locul lui Tomilsav Gomelt.

Unii au citit și asta: