Reparații și amenajări de 500.000 de euro pentru ca Dunărea să joace acasă

Primăria municipiului Călărași a cedat Stadionul Municipal către Consiliul Județean Călărași, după ce ultima instituție s-a angajat că va investi în renovarea bazei sportive. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, spune că va fi nevoie de o cheltuială de 500.000 de euro, astfel încât stadionul din Călărași să poată fi omologat pentru ca echipa de fotbal Dunărea Călărași să poată evalua în Liga I. Până la finalizarea investițiilor, echipă călărășeană va juca “acasă” pe gazonul stadionului din comuna Modelu.

Președintele clubului de fotbal, omul de afaceri Florin Brișan a declarat: “Am reușit să facem o echipă frumoasă, și aici vorbesc de implicarea tuturor, asta însemnând de la președinte, antrenor, jucători, până la ultimul om care stinge lumina pe stadion. Mulțumesc pentru sprijin finanțatorilor și îi rog să sprijine fotbalul în continuare!”

Antrenorul Dunărea Călărași, Dan Alexa, crede că apropierea de promovarea în Liga I nu înseamnă extraordinar de mult, apreciind că asta situează clubul de pe malul Borcei abia la jumătatea drumului: “Nu am realizat mare lucru. Din punctul meu de vedere suntem abia la jumătate de drum. Le mulțumesc celor care ne-au ajutat. Putem face istorie. Dunărea Călărași nu a jucat niciodată în Liga I.” Antrenorul a mulțumit pentru sprijin autorităților, declarându-se încântat în mod special de calitatea colaborării cu președintele Clubului, Florin Brișan.

Unii au citit și asta: