in

Reţinuţi de Poliţia Călăraşi după aproape un an de infracţiuni

catuse Politia Calarasi infractiuniÎn continuarea cercetărilor efectuate în mai multe dosare penale, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au luat în ziua de 19 octombrie a.c. măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de P. ERVIN MARTIN de 28 ani şi G. NICOLAE de 33 ani, ambii din Oraşul Fundulea, suspecţi de săvârşirea mai multor infracţiuni cu violenţă, în perioada decembrie 2008 – octombrie 2009, informează Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

P. ERVIN MARTIN este cercetat pentru săvârşirea, pe raza Oraşului Fundulea, a mai multor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi furt, înşelăciune, port ilegal de cuţit, ultraj contra bunelor moravuri şi înşelăciune, dar şi pentru fapta de a vota de mai multe ori în ziua alegerilor, fals în declaraţii şi uz de fals.

G. NICOLAE este cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, violare de domiciliu şi loviri sau alte violenţe.

Cei doi suspecţi au fost introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, iar în cursul zilei de astăzi, 20 octombrie, vor fi prezentaţi Judecătoriei Lehliu cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările vor continua pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.