in

Reuniune regională a tinerilor PRM, la Călăraşi

prm-tineretTinerii din organizaţiile de tineret ale Partidului România Mare, situate în SE-ul ţării s-au întâlnit, astăzi, într-o reuniune regională, la Călăraşi. Evenimentul a avut loc în sala de conferinţe a Hotel Călăraşi.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele organizaţiei de tineret, la nivel naţional, a PRM, Dorel Vulpoiu. După ce au discutat despre hotărârile Biroului Permanent al Organizaţiei de Tineret România Mare (OTRM), tinerii din PRM s-au concentrat pe dezbaterea modalităţilor de dezvoltare şi promovare a ORTM.

Tinerii PRM-işti au discutat şi despre acţiunile premergătoare alegerilor prezidenţiale, fiind indicii clare că preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, intenţionează să candideze la funcţia de Preşedinte al României.

OTRM a pus la cale şi o strategie new-media privind alegerile prezidenţiale în România. Tinerii îşi propun să-i aducă pe tinerii români la vot folosindu-se de internet şi site-urile de socializare existente, gen Yahoo Messenger, bloguri, Twitter.

Ionuţ Vasilache (foto)  preşedintele Organizaţiei de tineret a PRM Călăraşi  spune că Partidul România Mare îşi propune să ofere tinerilor oportunitatea de a se dezvolta şi de a-şi valorifica potenţialul. Acesta a mai precizat că, la 20 de ani după desprinderea de trecutul comunist, doar mentalitatea nealterată a tinerilor poaet fi sursa de însănătoşire morală a României.

www.infomuntenia.ro