Rol de pisică pentru Alina Eremia, în noul ei clip – ”69” VIDEO

Alina Eremia a lansat o piesă cu o tentă sexuală pronunțată, intitulată ”69”. În noul videoclip, artista dansează costumată în pisică, alături de prietenele ei.

Deși a mai lansat videoclipuri ce i-au pus în valoare frumusețea și senzualitatea, ”69” este, probabil, primul clip în care Alina Eremia face un role playing cu vizibilă tentă sexuală. O vedem pe artistă executând o coregrafie incitantă alături de prietenele ei, costumate în pisici, la fel ca și ea.

Piesa ”69” este compusă de Theea Miculescu și produsă de Mădălin Roșioru (MADS) și Alexandru Turcu. Videoclipul este regizat de SAN, ce a colaborat anterior și cu Lora, Ruby, Adda.

Încă de mică, Alina Eremia și-a făcut demonstrat talentul, reprezentând România la Eurovision Junior cu piesa “Țurai”. În 2011, Alina a fost aleasă, în urma unui casting, să facă parte din LaLa Band și, în același timp, să fie protagonista serialului “Pariu cu Viața”. Din 2012, ea a decis să se ocupe de cariera solo și a lansat numeroase piese ce au devenit hituri.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: