Românii nu prea sunt hotărâţi cu cine să voteze

Conform unui sondaj de opinie realizat de CURS, în perioada septembrie – octombrie, pe un eşantion de 1602 persoane, în primul tur al alegerilor prezidenţiale Traian Băsescu ar lua 32% din voturile alegătorilor. Pe podium ar mai urca Mircea Geoană, cu 24% şi Crin Antonescu – 15%.

Rezultatele alegerilor, în turul II sunt imprevizibile, luând în calcul că respondenţii la sondajul de opinie, au răspuns într-un mare procent  – 39% că sunt nehotărâţi sau că nu ar vota.

Bucureştenii, în schimb, sunt mai hotărâţi să scape de Traian Băsescu de la Preşedinţia ţării, un alt sondaj de opinie, realizat în Bucureşti, relevând că Traian Băsescu va pierde în turul II indiferent de contracandidat.

sondaj CURS

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

 1. Cine a scris articolul asta? Un angajat al PSD sau PNL?

  Cum este posibil sa arunci asta: “Bucureştenii, în schimb, sunt mai hotărâţi să scape de Traian Băsescu de la Preşedinţia ţării…”
  ?
  Mai hotarati decat cine? Decat MosCraciun, Cotabita sau MamaOmida? Sau cine?

  Jenant.

 2. Eu votez tot cu Basescu, orice ar zice cine-o vrea.

  @Hotaratul, mie mi se pare corect ce scrie aici. Bucurestenii sunt mai hotarati sa-l schimbe pe Basescu, decat alegatorii din restul tarii. Ce nu este de inteles aici? Numai ca Bucurestiul nu este Romania.

 3. Hotaratule , jenant este comentariul tau, nu cumva esti angajat PDL ? asta ar explica multe lucruri …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*