Ronțăilă și Motănilă vin la Călărași, de Ziua Copilului

Marți, 1 iunie 2021, ora 10:30, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași organizează spectacolul ”Ronțăilă și Motănilă – Valiza cu surprize”.

Distribuție: Loreta Neculai și Ștefan Opreanu

Într-o valiză, care nu este o valiză oarecare, ci una plină de surprize, se poate găsi o adevărată poveste amuzantă și educativă pentru copii.
Ronțăilă este un șoricel cuminte căruia ii place sa se joace, dar și să învețe. Partenerul lui de joaca Motănilă este un năzdrăvan și un neastâmpărat care nu-i dă pace lui Ronțăilă și il tot provoacă. Însă, cu ajutorul copiilor și al unor prieteni, Ronțăilă va reuși într-un final să-l cumințească pe Motănilă. Până la urmă, Motănilă descoperă o nouă opțiune, aceea de a fi bun, iar micile răutăți se dovedesc a fi doar rezultatul neștiinței de a face altfel.

Biletele se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro și de la Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.
Prețul unui bilet este 30 de lei.

Accesul în sală se face cu 30 minute înainte de începerea spectacolului pentru evitarea aglomerării. Locurile în sală se vor ocupa cu respectarea unui scaun liber între spectator. Pe tot parcursul spectacolului se va păstra masca de protecție pe nas și gură.

Unii au citit și asta: