Ruby a lansat o baladă împreună cu Emilian

Ruby a lansat împreună cu Emilian piesa ”Unde”, o baladă emoționantă despre acea dragoste pasională care apare o singură dată în viață. Îmbrăcată în mireasă, Ruby realizează că cel ce o așteaptă la altar nu este bărbatul pe care îl iubește cu adevărat.

Protagoniștii noului videoclip “Unde” sunt Ruby și Emilian, ambii captivi ai unei iubiri imposibile. Prinsă într-un “triunghi amoros”, RUBY este dispusă să riște tot pentru cel iubit, și alege să se întoarcă din nou în trecut, Emilian jucând rolul bărbatului care a rămas și astăzi în inima ei.

Ruby: «Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut.»
“«Iubește ce ai înainte ca timpul să te facă să iubești ce ai avut.» Acesta este mesajul din spatele poveștii și îmi doresc să inspire pe oricine ascultă piesa noastră la mai multă dragoste, încredere și toleranță. Ce mă copleșește este nerăbdarea și emoția cu care prietenii mei de pe Instagram, urmăritorii mei, așteaptă această piesă. Acum juma’ de an am postat pe Story o frântură din piesă, iar acțiunea mea a generat mii de mesaje din partea oamenilor pe care i-a atins această melodie”, spune RUBY.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: