Rulotă fast food a luat foc de la o ţigară aprinsă lângă butelie

În data de 09.07.2010, ora 01.25, un echipaj specializat din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a intervenit pe raza localităţii, pe strada Bucureşti, în zona Orizont (în staţia de autobuz de lângă Penny Market),  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şaormerie (amenajată într-o rulotă), proprietate  aparţinând lui Constantin M.

Potrivit primelor cercetări efectuate la faţa locului de către pompierii profesionişti, incendiul a izbucnit din cauza unor scăpări de gaze de la butelia aflată în rulotă şi a vânzătorului care şi-a aprins o ţigară, utilizând o sursă de aprindere (brichetă).

La sosirea pompierilor profesionişti, incendiul se manifesta la nivelul întregii rulote cu flăcări puternice.  Pompierii profesionişti au intervenit prompt, cu o autospecială, 2 ofiţeri şi  4 subofiţeri şi au lichidat incendiul rapid în aproximativ 25 de  minute de luptă cu flăcările, valoarea pagubelor provocate de incendiu fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 45.000 de lei.

În incendiu au ars: rulota în proporţie de 90 %, 2 vitrine frigorifice, o maşină de îngheţată, două cuptoare cu microunde, un dozator suc, o plită electrică, un aparat pentru preparare Kebab şi o butelie de aragaz.

Unii au citit și asta: