În sfârşit: S-a deschis Kaufland Călăraşi (Program funcţionare)


Miercuri, 28 nov. 2012, a avut loc ceremonia de inaugurare a magazinului Kaufland din mun. Călăraşi. Magazinul Kaufland din Călăraşi este organizat în regim de autoservire şi servire asistată, având o suprafaţă de vânzare de peste 5000 de mp. Kaufland Călăraşi are o parcare spaţioasă cu o capacitate de 220 de locuri. Kaufland Călăraşi a generat aprox. 100 de locuri de muncă, clienţii hypermarketului găsind aici o varietate întreagă de produse (până la 15.000 de articole diverse – produse de marcă, produse regionale şi mărci exclusive).

Un punct de atracţie este departamentul de legume şi fructe. Indiferent de anotimp clienţilor le este oferită o gamă largă de fructe şi legume proaspete, articole de sezon, dar şi produse exotice.

Departamentul de produse proaspete cu servire asistată cuprinde o gamă variată de articole din România, inclusiv specialităţi regionale, la preţuri foarte mici. Acest departament este completat de raionul cu autoservire de unde clienţii pot cumpăra specialităţi româneşti şi internaţionale.

Brutăria cu preţuri reduse oferă pe tot parcursul zilei pâine, baghete şi chifle, dar şi specialităţi de patiserie proaspete.

Accesul la Kaufland Călăraşi se poate face atât de pe B-dul Republcii (zona IPJ Călăraşi) cât şi de pe str. Eroilor Revoluţiei din 1989 (fosta poartă de acces a Fabricii de Confecţii). Programul de funcţionare al Kaufland Călăraşi este de luni până sâmbătă de la ora 8 la 21 şi duminică de la 8 până la ora 18.

Prezent la festivitatea de inaugurare, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu, şi-a exprimat satisfacţia că locuitorii din Călăraşi pot beneficia de înalte standarde comerciale, dând asigurări că administraţia locală se implică activ pentru atragerea şi altor investitori.

Unii au citit și asta: