“Sala Unirii” din incinta Consiliului Județean și-a primit numele pe Facebook

Consiliul Județean Călărași a publicat pe pagina oficială de Facebook imagini cu sala ovală din incinta instituției, care a fost renovată.

Noua locație, cu un design modern, reprezintă o alternativă pentru evenimentele care vor avea loc pe raza județului.

Consiliul Județean a organizat un concurs prin care a oferit 3 invitații la film 3D (la alegere) și 25 de invitații la spectacolul trupelor TAXI și BAMBI din data de 14 februarie. Cerința concursului a fost să fie propus un nume potrivit pentru eleganța sălii.

Câștigătorii au fost desemnați în funcție de numărul de like-uri al comentariului din postarea de pe Facebook. Concursul a început pe 12 februarie, ora 10:12 a.m. și s-a încheiat joi, 13 februarie, ora 08:00 p.m.

În urma propunerilor și a numărului de voturi, încăperea se va numi Sala Unirii, iar câștigătorii sunt:

Locul 1 – o invitație de două persoane la film 3D ( la alegere) și 3 invitații la spectacolul de vineri, 14 februarie – Diacu Germina: Sala Marii Uniri (102 de voturi)

Locul 2 – o invitație de două persoane la film 3D ( la alegere) și două invitații la spectacolul de vineri, 14 februarie – Aura Giurcă: Majestiq (99 de voturi)

Locul 3 – o invitație de două persoane la fim 3D (la alegere) și două invitații la spectacolul de vineri, 14 februarie – Kokolino koko: prof. Sorin Danciu (88 de voturi)

Unii au citit și asta: