Salariaţii PIC Călăraşi anunţaţi că supermarketul se închide pe 25 octombrie

pic_inaugurareAngajaţii supermaketului Pic din Călăraşi au organizat, marţi, un miting spontan, nemulţumiţi de faptul ca nu şi-au mai primit salariile de două luni, dar şi din cauză că, în urmă cu două zile, au fost anunţaţi că începând de duminică, 25 octombrie, PIC îşi va închide porţile, a anunţat Radio Voces Campi Călăraşi.

Conform declaraţiilor angajaţilor , conducerea hipermarket-ului nu şi-ar fi plătit, la timp, nici măcar datoriile către bugetul de stat, salariaţii temându-se că după ce vor rămâne fără locul de munca nu vor putea beneficia nici de îndemnizaţie de şomaj.

Conducerea PIC nu a dat nici o explicatie angajaţilor revoltaţi, dar a chemat Poliţia, deoarece mitingul nu a fost autorizat. În jurul orei 13.40, aproximativ 30 de persoane încă mai stăteau în faţa magazinului, iar în supermarket liniştea era deplina, în sensul ca nu erau nici cumpărători, nici angajaţi, cu excepţia unei vânzătoare care încă mai ţinea deschisă o casa de marcat.

PIC Călăraşi a anunţat de mai multă vreme AJOFM Călăraşi că în luna noiembrie va opera o disponibilizare colectivă, când 100 de angajaţi vor fi trimişi acasă.

Unii au citit și asta: