Sâmbătă – alegeri la PDL Călăraşi: Dinulescu pierde teren în faţa lui Fuia

Dinulescu află sâmbătă dacă mai câştigă un mandat în fruntea PDL

În mod cert, rezultatul alegerilor de sâmbătă, 29 ianuarie, din cadrul organizaţiei judeţene Călăraşi a PDL nu poate fi anticipat cu o acurateţe de 100%. Cert este că actualul preşedinte Marian Dinulescu pierde teren în cota de popularitate din interiorul filialei Călăraşi a PDL.

De partea contracandidatului Stelian Fuia s-au arătat, public, fostul director al Spitalulului judeţean de Urgenţă, Ion Sfetcu, preşedintele organizaţiei municipale Călăraşi a PDL – Georgel Muşat cât şi fostul subprefect Emil Muşat – actual director al Cancelariei Instituţiei Prefectului Călăraşi.

Deputatul Stelian Fuia a declarat că trebuie să i se dea organizaţiei de la Călăraşi măcar speranţa că în 2012 va avea un bun rezultat în alegeri.

”Nimeni nu e veşnic, ai performanţă – mergi mai departe, nu – renunţi. Dacă voi fi ales preşedinte şi în 2012 nu voi avea performanţe, mă dau la o parte.”- a declarat Stelian Fuia.

Preşedintele organizaţiei municipale Călăraşi a PDL, Georgel Muşat a precizat care sunt motivele pentru care nu-l mai susţine pe Marian Dinulescu: „De ce îmi doresc o schimbare? Pentru faptul că relaţia Călăraşiului cu Bucureştiul este destul de redusă, şi îmi doresc o apropiere faţă de organizaţia centrală. Indiferent cum aţi face analiza, aţi constata că de-a lungul mandatelor preşedintelui Dinulescu apropierea de Bucureşti nu a existat.”

Georgel Muşat a mai arătat că nu doreşte să-l mai sprijine pe Marian Dinulescu şi din cauza modului în care s-au alcătuit listele de candidaţi la alegerile din 2008: „Pentru 2008 am avut aprobată de Biroul Permanent Naţional o listă de candidaţi. Dacă veţi lua lista şi vă veţi uita bine pe ea veţi vedea că nu aceiaşi oameni care au fost aprobaţi de BPN au şi candidat. Unii au fost scoşi de pe listă fără nici un fel de explicaţie. Nu vreau să se  mai întâmple aşa ceva.

Marian Dinulescu a explicat şi el de ce mai doreşte încă un mandat de preşedinte al PDL Călăraşi: „O parte din viaţa mea mi-am petrecut-o aici, la acest partid şi cred că am muncit mult pentru partid. Numai cine  nu munceşte, nu greşeşte. Ca orice om, mai ai şi părţi bune şi rele, pe unii ai putut să-io ajuţi pe alţii nu. E normal să ai şi adversari pentru că oamenii sunt subiectivi. Poţi să-i dai unuia Luna de pe cer şi dacă o dată n-ai putut să-i dai ceva, el atunci îşi aduce aminte. Vreau să continuăm această ascensiune pe care a avut-o partidul. Aici a fost un fief al PSD.”

Unii au citit și asta:

8 Comentarii

 1. Alde Musat astia, nu sunt de inteles, decat ca pupa pulpana lui Fuia, nu plangea musat de la igsic ala la partid ca il somer PD uu` acum vreun an-doi? Acum e votant mare. Musat de la perfectura ,,copilu minune” din seara votului, daca nu il tinea dinulescu in spate, mai pupa asta votul? Fiti bai seriosi! Si asta, Sfetcu l/a impins Aditza de la spate la inaintare? Galerie de loseri ! Stai ca mai vin cartitele de partid, tradatorii si loserii de serviciu la PD. Pana la urma pe ce se bat astia? Pe cadavrul PD/L/ului, asta pute a mort deja!

 2. @SEFUL LOR- Yo cred ca e asa treaba: Fuia e paralel cu Calarasiul si o sa conduca adjunctii, care acum n-au loc de Diba. Loserii astia o sa conduca PDl-ul la Calarasi asa cum se intampla si la alta casa! Oana lu’ Mizil crede si ea ca e sefa la PSD!

 3. tati, vezi ca Emil Musat a avut, peste Dinulescu, 1500 voturi! …pe municipiu!
  Dinulescu, pe unde l-a prins, l-a “sapat”!
  Pune in oglinda, G Musat vs V Gadea, apropos de locotenenti… SI ASTA SPUNE TOTUL DESPRE SUSTINATORII LUI DINULESCU!

 4. 🙂 Miau miau, Muşat la pătrat şi Sferto-sfetcus, frecţie cu carmol la picior de lemn, Diba vă ţinea la umbră, măăăi, acum câinii o să vă miroasă afaceruţele. Muşat junior a avut bani de campanie de la Fuia (sponzorizare)? De unde a avut ăsta vreun leuţ, şi-a vândut casa? Neicuşorule Votul costă, deschide bine urechelniţa ce zici de vreo 10-15 miliarde, per municipiul CL? Câte case a vândut Muşat junior să salte el voturile?… Nea Gicu, la pişoar se pune ceva să miroasă frumos când faci ceva cu jet, ştii ce ?! Bre nea Jicule, am văzut şi o poză cu loserii ăia! Ce zicea nea Filipescu de Sfetcu? Cumva ceva cu mopul? Se duce cumva la Filipescu, Muşat Emil care visează el noaptea ca il sapa pe prefect, parcă Filipescu l-a luat cu zât şi în ce calitate mă baţi la cap la şedinţe? 3 Cepe degerate…

 5. ce sa mai discutam, cum e turcu’ si pistolu’ ! si sa stiti de la mine ceva, ca sunt de cateva decenii p-acilea, prin viata, tipologia de politruci de filiala se repeta, in mare masura, si la centru

 6. @25%- Nene, ai dreptate! Astia cu cefe late si costume Armani contrafacute sunt “reprezentantii poporului”. Daca tinerii din filiale vor sa ridice capul, li se da la gioale, ca n-au bani, ca n-au ECSperienta, ca n-au neamuri la centru.

 7. ar fi un castig daca s-ar mai sparge mafia pedelista, dar tare mi-e ca acum va fi si mai extinsa… oare cum s-ar putea schimba ceva? doar camarila dinulesciana va fi marginalizata un pic, atat

 8. Urate comentarii, proaste maniere,jalnice puncte de vedere…Cainele moare de alergatura si prostul de grija altuia!…ragaitori de slogane si filozofii de doi bani:alegerile generale intr-un partid sunt inevitabile iar schimbarea este esenta continuitatii.Nimeni nu e vesnic si totul e in continua transformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*