in

Sâmbătă a avut loc prima ediţie Cupa Paintball Călăraşi

Racheta - echipa câştigătoare | Foto: www.sportcalarasean.ro

Prima ediţie unei competiţii de paintball a avut loc la Călăraşi sâmbătă 17 aprilie. Paintball-ul este provocare şi infuzie de adrenalină, este un loc în care strategia şi viteza de reacţie contează mult mai mult decât forţa fizică. Este un joc care se bazează mai mult pe spiritul de echipă.

Un asemenea eveniment, primul oficial, a avut loc şi la Călăraşi. Cei mai buni dintre participanţi s-au dovedit a fi cei trei membri ai echipei înscrise în concurs cu numele de “Racheta”.  Valentin Dragomir, Andrei Achim şi Mircea Sterea, au luat locul I şi Cupa Paindball acasă. Strategia impusă de organizatori, le-a oferit concurenţilor mai mult timp la dispoziţie pentru a încerca acest sport. Echipele s-au mişcat destul de bine pe câmpul de luptă şi chiar au fost la înălţime.

O surpriză în acest sens, am avut-o chiar din partea reprezentanţilor presei, care deşi nici unul dintre membrii echipei n-a jucat niciodată paintball s-au descurcat foarte bine în competiţie. Echipa Presei a ocupat locul III la prima ediţie. Marius Lotrea (Obiectiv de Călăraşi), Marius Stroe (infomuntenia.ro) şi Cornel Nedelcu de la sporturi nautice, au format o trupă de invidiat.

Citiţi toată ştirea pe www.sportcalarasean.ro