Sancțiuni în valoare de peste 100 000 de lei, aplicate de polițiștii călărășeni

În acest weekend, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au intervenit la aproximativ 140 de solicitări ale cetățenilor, au constatat 27 de infracțiuni și au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale.

În perioada 10 – 12 august a.c., peste 200 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 143 de evenimente, dintre care 131 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 27 de infracțiuni, 3 persoane fiind surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 6 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 267 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 112.890 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 12 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Unii au citit și asta: