“Săptămâna Voluntariatului” se desfășoară la Timișoara

“Săptămâna Voluntariatului” este un eveniment național care are loc în fiecare an, în luna mai. Acest eveniment este coordonat de către Asociaţia Studenţilor în Ştiinţe Exacte din Universitatea de Vest din Timişoara și implementat în colaboare cu parteneri locali.

În această săptămână se celebrează voluntariatul și este menit să mobilizeze cât mai mulți voluntari pentru a se implica, pentru a sărbători împreună voluntariatul și pentru a se recunoaște public activitatea voluntarilor.

Practicarea activităţii de voluntariat oferă o modalitate sănătoasă de petrecere a timpului liber tinerilor, oferind o alternativă la „stradă – club”, îi ajută pe aceştia să lege noi prietenii, să acumuleze noi experienţe, să îşi promoveze propriile idei şi să se implice activ în viaţa comunităţii.

Astfel, în perioada 15-21 mai 2017, se va desfășura un maraton al activităților de cunoaștere și recreere. Activitățile propuse sunt:
Luni,15.05.2017: Social Night
Marți, 16.05.2017: Treasure Hunt
Miercuri, 17.05.2017: Seară de film
Joi, 18.05.2017: Ecologizare și Bicicliada
Vineri, 19.05.2017: Hidrobiciclete și Karaoke
Sâmbătă, 20.05.2017: Activități sportive
Duminică, 21.05.2017: Vizită Muzeul Satului Bănățean și Grădina Zoologică

Cei interesați să participe la programul nostru desfășurat în această săptămână sunt așteptați să ni se alăture. Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului Săptămâna Voluntarului 2017 sau pe site : www.asseut.org, iar pentru o parte din evenimente unde este necesară înscrierea se accesează formularul atașat în cadrul evenimentului respectiv.

Unii au citit și asta:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*