Sărbători Pascale în Călărași: Peste 200 de polițiști vor fi la datorie

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.

Peste 200 de polițiști vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

Astfel, în perioada 6 – 9 aprilie a.c., polițiștii vor acționa, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcașurilor de cult.

În fiecare zi, patrule de siguranță publică, pedestre și auto, vor acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe principalele drumuri naționale și județene vor fi prezenți polițiștii rutieri, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 4 aparate radar.

Dacă sunteți victima unei infracțiuni, dacă ați asistat sau aveți cunoștință despre săvârșirea unei fapte antisociale adresaţi-vă primului polițist întâlnit sau celei mai apropiate unități de poliție!

Unii au citit și asta: