in

Săruleşti: Hoţ de cale ferată împuşcat în picior după ce un agent a fost atacat cu bâta

La data de 20 aprilie a.c., ora 11:00, Postul de poliţie Săruleşti a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un grup de persoane, care se deplasau cu un autoturism marca Dacia, încearcă să sustragă dulapi din lemn care protejează căderea pietrelor la calea ferată, pe direcţia Bucureşti – Constanţa, în zona barierei din Săruleşti Gară, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

La faţa locului s-au deplasat agenţii Postului de poliţie Săruleşti şi poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi, care au constatat că, mai multe persoane au atacat cu o bâtă şi pietre pe agentul de pază, care a efectuat un foc de avertisment, în plan vertical, cu arma din dotare, cu bile de cauciuc, apoi a tras către persoanele respective, rănindu-l în gamba piciorului stâng pe M. CORNEL, de 27 ani, din Comuna Săruleşti, Judeţul Călăraşi. Acesta a fost transportat la un spital din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Poliţiei Transporturi Călăraşi  pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.