in

Unul singur le-a făcut pe toate: violare de domiciliu, furt calificat, port ilegal al cuţitului, ameninţare şi loviri sau alte violenţe

La data de 15 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică Rural Fundulea şi Postului de poliţie Săruleşti, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de  N. GHEORGHE, de 29 de ani, din Comuna Săruleşti, Judeţul Călăraşi, cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de violare de domiciliu, furt calificat, port ilegal al cuţitului, ameninţare şi loviri sau alte violenţe, anunţă Biroul de Presă al IPJ Calarasi.

În cursul lunii mai 2010, acesta a pătruns în locuinţa părţii vătămate I. MANUELA, din Comuna Săruleşti, de unde a sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare. În seara de 20 mai a.c., ora 17.30, suspectul a pătruns fără drept în curtea locuinţei lui N. MARIN, de 39 ani, din Comuna Săruleşti, Sat Solacolu, şi l-a ameninţat pe N. MIHAI-IULIAN.

N. GHEORGHE a fost introdus în arest, urmând, să fie prezentat Judecătoriei Lehliu-Gară cu propunere de arestare preventivă.

Written by infomuntenia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mercedes promite 16 noutăţi până anul viitor

Dinulescu: „Eu nu-i plâng pe funcţionarii publici. Dacă nu le convine, să se ducă în mediul privat!”