14 scandalagii de la un botez au fost reţinuţi de poliţie

catuse

Poliţiştii au luat în ieri seară măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 14 dintre persoanele suspecte, aduse la audieri în cursul dimineţii.

În continuarea activităţilor desfăşurate în dosarul penal întocmit ca urmare a conflictului produs pe raza Comunei Borcea, la data de 15 iunie a.c., în care au fost implicate mai multe persoane participante la o petrecere de botez, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi au dispus, în această seară, reţinerea a 14 persoane suspecte, cu vârste cuprinse între 19 şi 54 de ani, din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa.

În scandalul produs aceştia au folosit obiecte contondente şi arme albe, mai multe persoane suferind vătămări corporale. Conflictul a fost aplanat ca urmare a intervenţiei, la faţa locului, a mai multor echipe de poliţişti.
Suspecţii au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând ca în cursul zilei de 27 iunie a.c. să fie prezentaţi Judecătoriei Călăraşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că poliţiştii au desfăşurat 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Călăraşi, Ialomiţa şi Municipiul Bucureşti, punând în executare 15 mandate de aducere.

Unii au citit și asta: