in

Scandal cu bătăi şi ditrugeri de maşini la Răzvani (Jud. Călăraşi)

Ieri, la ora 11,55, Poliţia Oraşului Lehliu-Gară a fost sesizată prin S.U.A.U. 112 de N. GABRIEL de 28 ani, din Sat Răzvani, cu privire la faptul că în localitatea Răzvani, pe Strada Bujorilor, este un scandal în desfăşurare în care sunt implicate mai multe persoane, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un grup de persoane format din P. ALIN de 31 ani, P. ION ALEXANDRU de 30 ani, S. VIRGIL de 38 ani, cu auto Mercedes, M. NINEL de 34 ani, L. MIHAI de 25 ani, I. ALIN CĂTĂLIN de 30 ani, cu auto Dacia 1310, P. ADRIAN IULIAN de 34 ani, I. NICOLAE SILVIU de 23 ani şi C. ADRIAN de 28 ani cu auto Citroen, s-au deplasat în localitatea Răzvani, pentru a aplana un conflict apărut între S. MARIAN din Lehliu-Gară şi G. FLORIN RĂZVAN din Satul Răzvani în ziua de 23 decembrie a.c. la un bar din oraşul Lehliu-Gară.

Aceştia au fost blocaţi de autoturismul Audi A6 condus de C. ADRIAN, precum şi de două autoturisme marca VW Golf 3, conduse de persoane neidentificate, din care au coborât mai multe persoane având asupra lor bâte şi alte instrumente confecţionate din metal şi au început să-i agreseze fizic. În urma scandalului produs, în sprijinul celor din urmă au sărit mai multe rude cu C. ADRIAN, care au participat la agresarea primelor persoane şi distrugerea autoturismelor.

Urmare a vătămărilor suferite, la Spitalul Oraşului Lehliu-Gară au fost transportate 6 persoane în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice şi vătămare corporală.