Scandal în USL Călăraşi: Oana Mizil ameninţă cu ruperea protocolului. Ea reclamă presiuni din partea PNL

În ultima conferinţă de presă organizată de preşedinta Organizaţiei Judeţene Călăraşi a PSD, deputata Oana Mizil, aceasta a reclamat presiuni venite din partea colegilor de alianţă USL, ameninţând că dacă PNL va mai face presiuni împotriva primarilor PSD, va cere ruperea protocolului.

Oana Mizil: „Mesajul meu pentru duşmanii PSD dar şi pentru prietenii PSD, este Lăsaţi primarii în pace şi lăsaţi partidul în pace! Şi aici mă refer la PSD Călăraşi.

Numai vreau să aud de nici o presiune făcută asupra acestei organizaţii, nu mai există puciuri ori tentative de puciuri. Aşa cum nu există primari de vânzare sau dispuşi să cedeze presiunilor.

Nu se pune problema la un nou comitet executiv care să mă schimbe din funcţie. În mod oficial, sezonul de vânătoare la adresa persoanei mele s-a încheiat. Doresc să-l anunţ pe domnul Răducu Filipescu că sezonul de vânătoare la adresa aleşilor PSD s-a terminat.”

Deputata Oana Mizil a reclamat o serie de acţiuni de intimidare şi de hărţuire a primarilor PSD venită din partea colegilor de uniune – PNL, dar a dat doar exemplul primarului de la Fundulea.

Preşedinta PSD a ameninţat că dacă presiunile nu vor înceta ar putea cere ruperea protocolului cu PNL: „Dacă administraţia PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi (Răducu Filipescu) mai fac presiuni la adresa aleşilor PSD voi propune, oficial, la Centru, ruperea protocolului în jud. Călăraşi. PSD nu este bătaia de joc a nimănui şi nu este servantul nimănui.

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat, că acuzaţiile liderului PSD din judeţ, Oana Mizil, sunt doar “invenţii” menite să acopere problemele acesteia din propriul partid, adăugând că “n-o mai vrea nimeni, nici în judeţ, nici la centru”.

Citiţi mai departe reacţia lui Răducu Filipescu la acuzaţiile Oanei Mizil.

.

Unii au citit și asta: