in

Scandalagiu beat s-a bătut cu poliţiştii apoi s-a trezit în arest

În data de 13 aprilie a.c., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui D. MELU, de 36 ani, din Comuna Sudiţi, Judeţul Ialomiţa, suspect de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

În seara de 12 aprilie a.c., ora 20.30, agenţii Postului de poliţie Perişoru au fost solicitaţi de M. MARILENA să intervină pentru aplanarea unei stări conflictuale iscate la locuinţa lui C. MARIANA, din localitate.

La domiciliul lui C. MARIANA, poliţiştii l-au identificat pe D. MELU, de 36 ani, din Comuna Sudiţi, Judeţul Ialomiţa, care se afla în stare de ebrietate şi a refuzat să părăsească locuinţa, în care a pătruns fără acordul proprietarului, continuând să ameninţe cu acte de violenţă pe cei aflaţi în imobil.

D. MELU a opus rezistenţă când poliţiştii au intenţionat să-l imobilizeze pentru a-l conduce la sediul postului de poliţie, lovindu-i şi încercând să fugă. După ce poliţiştii au efectuat somarea legală şi au folosit armamentul din dotare, s-a reuşit imobilizarea bărbatului şi conducerea sa la sediu pentru continuarea cercetărilor.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că D. MELU a pătruns fără drept în locuinţa lui C. MARIANA, unde l-a lovit şi ameninţat pe S. PETRE, de 38 ani, fiul acesteia.

Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Călăraşi, iar în data de 14 aprilie a.c. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.