Schimb de tură la OT-PNL Călăraşi: Drăgan&Co. în locul lui Drăgulin&Chirana

Dragulin si Dragan

Duminică, 20 octombrie, PNL Călăraşi şi-a întinerit, la propriu, organizaţia de tineret odată cu alegerile pentru stabilirea noii structuri de conducere.

Alin Drăgulin şi Nicolae Chirana, cei mai cunoscuţi tineri liberali au fost învinşi doar de trecerea timpului, aceştia trebuind să se retragă odată cu depăşirea vârstei care dă apartenenţa la Organizaţia de tineret a PNL Călăraşi.

Făcând parte din echipa care a adus cele mai importante victorii Partidului Naţional Liberal, preşedintele Alin Drăgulin şi vicepreşedintele Nicolae Chirana s-au retras în glorie, cu fruntea sus şi cu mulţumirea că şi-au făcut datoria.

Conferinţa Teritorială de Alegeri s-a desfăşurat în cortul de evenimente de lângă Hotel Hestia, cei peste 600 de delegaţi sosiţi la şedinţa de partid neputând fi găzduiţi de altă locaţie din municipiul Călăraşi.

Deşi alegerea preşedintelui – unic candidat, şi a vicepreşedinţilor şi membrilor Biroului Permanent a fost o simplă formalitate, liberalii au ales metoda votului secret, în cabine, spre deosebire de colegii lor din PSD, unde structura de conducere a tineretului social democrat s-a ales în două minute prin ridicarea de mână a sălii.

La eveniment au fost prezenţi şi parlamentarii PNL de Călăraşi (mai puţin Dan Motreanu) care au beneficiat din plin de sprijinul tinerilor liberali. Liderul PNL, Răducu Filipescu, a fost şi el alături de tinerii PNL, cărora le-a mulţumit pentru toată activitatea şi bunele rezultate. Nici ei nu au rămas datori şi i-au mulţumit lui Filipescu pentru sprijin dar şi pentru promovarea tinerilor în structurile administraţiei locale şi centrale.

În mod evident, noua conducere a promis implicare şi rezultate cel puţin la nivelul predecesorilor. Iată cum arată noua conducere a OT-PNL, preşedinte şi vicepreşedinţi:
– Florin Drăgan – preşedinte
– Mihai Neagu – vicepreşedinte
– Mihai Doboga – vicepreşedinte
– Constantin Vătafu – vicepreşedinte
– Daniel Purcărea – vicepreşedinte
– Iulian Lascu – vicepreşedinte
– Costin Moldoveanu – vicepreşedinte
– Anka Braşoveanu – vicepreşedinte
– Cosmina Marin – vicepreşedinte
– Florin Minciună – vicepreşedinte

OT-PNL are o structură bogată şi de membrii în Biroul Permanent Teritorial, peste15 persoane, dar şi patru secretari executivi: Alexandru Drăgulin, Veronica Cheleş, George Cremene, Andreea Neagu.

Unii au citit și asta: