Se poate castiga la cazino pe termen lung?

Exista ideea ca daca vei aplica anumite tehnici si daca vei alege jocurile potrivit la cazino, vei putea fi pe plus pe termen lung. Teoretic nu este posibil acest lucru, matematica si statistica fiind de partea jocurilor de cazino tot timpul. Tocmai de aceea este recomandat sa ramane doar la nivel de distractie activitatea aceasta.

In primul rand, trebuie sa precizam ca jocurile de cazino au un risc mai ridicat de a crea dependenta decat pariurile sportive. Asta in principal deoarece intr-un interval de doar cateva secunde de la plasarea pariului vei cunoaste rezultatul acestuia. Iar mirajul unui castig cat mai mare intr-un interval de timp scurt ne determina sa jucam cat mai mult.

Nu spunem ca nu se poate castiga la cazino, evident se poate, insa trebuie sa admitem si faptul ca se pot pierde foarte multi bani, iar pe termen lung jucatorul este in dezavantaj cand vine vorba de sanse la cazino. Tocmai de aceea, va sfatuim sa vedeti jocurile de cazino ca pe o modalitate de relaxare, nu ca pe o sursa de profit. 

Norocul nu tine la nesfarsit

Daca te gandesti ca jocurile slot reprezinta o modalitate ideala de a castiga pe termen lung, gresesti. Sloturile se bazeaza 100% pe noroc, tu neavand nicio contributie in stabilirea rezultatului. Sigur, poti avea noroc timp de cateva minute, chiar cateva zeci de minute. Apoi insa, foarte probabil acel noroc se va intoarce impotriva ta si, daca nu esti atent vei pierde mai mult decat ai castigat pana atunci. De aceea, este foarte important sa stii cand sa te opresti si sa te multumesti cu un profit mic in acea sesiune. 

Situatia difera insa cand vine vorba de jocurile unde este si jucatorul implicat direct, asadar, jocuri care nu tin 100% de noroc. Primul si cel mai popular joc care ne vine in minte cand ne referim la acest aspect este Blackjackul. In functie de cartile care ti se acorda intr-o mana, aici poti sa mai ceri o carte sau sa te opresti. 

Poti pacali cazinoul?

In era tehnologiei e greu de crezut ca un cazino poate fi pacalit, astfel incat jucatorul sa isi adjudece o suma importanta de bani prin mijloace ilegale. Pe online este totul inregistrat, in timp ce cazinourile offline investesc sume uriase in securitate.

Exista diferite strategii de pariere progresive, insa nu este exclus ca unele cazinouri sa te limiteze la sumele permise pentru pariere, sau chiar sa iti interzica accesul.

In conluzie recomandarea ramane aceeasi, si anume ca activitatea sa ramana la nivel de distractie, fara iluzia gresita ca este posibila imbogatirea in urma jocurilor de cazino. Mult succes si nu uitati sa jucati responsabil!

Unii au citit și asta: