Secţia de pompieri Lehliu Gară: Plt. adj. şef Trandafir Sorin Mihai a ieșit la pensie

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Trandafir Sorin Mihai a ieșit la pensie

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Secţiei Lehliu Gară, pompierii s-au despărțit pe data de 2 iulie 2020 de unul dintre colegii lor de arme, care după o activitate intensă depusă în slujba țării, se retrage la vârsta de 52 de ani şi 8 luni, pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Plutonier adjutant şef Trandafir Sorin Mihai şi–a desfăşurat întreaga activitate de pompier militar în cadrul Secţiei Lehliu Gară, a fost încadrat ca şi comandant de echipaj şi conducător de autospeciale, evidenţiându-se pe parcursul întregii cariere ca fiind un cadru activ, un bun coleg şi un adevărat profesionist, dispus să se perfecţioneze în permanenţă şi să-i ajute şi pe colegii săi să-şi ducă la bun sfârşit misiunile încredinţate.

Locotenent-colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector Șef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant şef Trandafir Sorin Mihai, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Unii au citit și asta: