in

Secţia Drumuri Naţionale Călăraşi este pregătită pentru deszăpezire

deszapezire CalarasiSecţia Drumuri Naţionale Călăraşi este pregătită pentru deszăpezire, anunţă responsabilul Adrian Cojocaru. Acesta spune că anul acesta contactele de prestări servicii în acest sector s-au derulat mai rapid decât în alţi ani, Secţia de Drumuri Naţionale Călăraşi fiind pregătită să întâmpine situaţiile provocate de căderile de zăpadă.

Parcul auto pregătit pentru intervenţiile de deszăpezire, pe sectorul Călăraşi de drumuri naţionale, cuprinde 12 autobasculante cu lamă şi răspânditor de material antiderapant, 4 autospeciale Unimog, două autofreze mari pentru deblocarea sectoarelor de drum aflate sub nămeţi.

Muncitorii de la Secţia Drumuri Naţionale se plâng de faptul că indisciplina în trafic a unor conducători auto care ies pe drumuri înzăpezite cu maşini neechipate corespunzător, ajunge să blocheze arterele de circulaţie.

Dispeceratul Secţiei de Drumuri Naţionale Călăraşi de unde puteţi afla informaţii despre starea drumurilor naţionale de pe teritoriul judeţului răspunde la următoarele numere de telefon: 0242 – 313.364 sau 0242 – 313.223

www.infomuntenia.ro