Șeful PSD Călărași, Marius Dulce, și-a găsit serviciu pe lângă CJ Călărași

foto Facebook PSD Călărași

Anul acesta nu a fost unul tocmai bun pentru liderul PSD Călărași, Marius Dulce. După ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar al municipiului Călărași, amatorismul colegilor săi de partid, dar și lipsa sa de experiență politică, l-au făcut pe președintele organizației municipale Călărași a PSD să piardă și funcția de viceprimar, deși, tehnic vorbind, nu avea cum să piardă.

Pentru că, fără funcții în administrație, politica nu ține de foame, Marius Dulce a trebuit să găsească o soluție pentru supraviețuirea financiară. Astfel, săptămâna aceasta, Marius Dulce a participat la concursul pentru ocuparea funcției de director adjunct la Ecomanagement Salubris, instituție apropiată Consiliului Județean condus de Vasile Iliuță.

Marius Dulce a venit cu lecțiile învățate de acasă, așa că promovarea nu a fost o problemă, punctajul obținut de fostul viceprimar fiind de 95,66 puncte, din 100 posibile. Cum ar veni… aproape nota 10.

După ce Valentin Barbu – fostul director executiv al Ecomanagement Salubris s-a suspendat din funcție pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași, postul acestuia a fost ocupat, temporar, cu delegație, de către fostul vicepreședinte al CJ Călărași, Bogdan Georgescu.

Marius Dulce este absolvent al unei facultăți de management agricol și are experiență în distribuirea și vânzarea de material agricol.

Unii au citit și asta: